Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Kancelárske potreby»Bloky, zošity a administrácia»Poznámkové bloky

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Blok krúžkový A4 linajkový 70l Black&White čierny

Blok krúžkový A4 linajkový 70l Black&White čierny
Krúžkový blok v pevných lamino doskách. Kvalitné prevedenie s potlačenými stranami z bieleho papiera, ktoré sú perforované.

Kód tovaru: 307-10763 (307-10763)
Merná jednotka: Ks
€ 7,54
€ 9,05 s DPH
Počet: ks
Zošit flex A4 s gumičkou PP čierna koža

Zošit my.book flex čierna koženka - červená gumička, A4/40 listov, štvorčekový, 80g/m2, zaoblené rohy.
Kód: 307-10865
MJ: Ks

€ 9,88
€ 11,86 s DPH

Počet: ks

Blok A4 Leitz WOW štvorčekový ružový

Vysokokvalitný blok na písanie s PP doskami v žiarivých farbách WOW. Ideálny na písanie poznámok, ukladanie voľných papierov a malých predmetov. Vlastnosti: 80 listov (80 g/m?) s FSC certifikáciou. Je vhodný do boxu na spisy WOW, organizéra na dokumenty, stojanov na časopisy alebo odkladačov. Vyberateľné pravítko môže slúžiť ako záložka. Odolná drôtená krúžková väzba pre jednoduché pretáčanie listov a dlhú životnosť bloku .Mikroperforácia s vykrojením pre ešte jednoduchšie odtrhnutie listu . Vysokokvalitný dierovaný biely papier so saténovým povrchom. Veľmi silné a zároveň pružné dosky PP .Vnútorný obal na uloženie voľných papierov
Kód: 307-10443
MJ: Ks

€ 12,49
€ 14,99 s DPH

Počet: ks

Blok CONCEPTUM design SOFTWAVE 95x150mm linka paradise green

Zápisníky CONCEPTUM® Softwave - praktické a elegantné zápisníky v nových farbách, vyrobené z kvalitných materiálov s prepracovanými praktickými detailami. Každý zápisník z tejto edície má: - flexi väzbu s vrúbkovaním, - zatváranie na elastický pásik, - dve všité označovacie stuhy, - osobný adresár, - pútko na písacie potreby, - tri rôzne praktické odkladacie vrecká (rýchle vrecko, archívne vrecko, miesto na 10 vizitiek s rozmerom 90 x 60 mm). Všetky stránky v zápisníku sú číslované a posledných 20 listov má mikroperforáciu. Zápisníky sú vyrobené z papiera s gramážou 80 gsm.
Kód: 307-10415
MJ: Ks

€ 15,26
€ 18,31 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style štvorčekový - mäkké dosky Saténovo čierna

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele.Vlastnosti : Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke.Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán)
Kód: 307-10224
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Zápisník A5 Leitz Style linajkový - tvrdé dosky Zelenkavá

Zápisník v prémiovej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. V dômyselných farbách radu Leitz Style, povrch dosiek v dizajne brúsenej ocele. Vlastnosti : Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Výrobok radu Style s FSC certifikáciou. Kvalitný papier 96 g/m? s FSC certifikáciou, 80 listov (160 strán). Samolepiace záložky na zadnej strane na označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal s rozšíriteľnou kapacitou na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky.
Kód: 307-10574
MJ: Ks

€ 22,35
€ 26,82 s DPH

Počet: ks

Zápisník s tvrdými doskami Leitz WOW A4 Perleťová biela

Atraktívny linkovaný blok na písanie vo výrazných farbách WOW. Polaminovaný povrch dodáva zápisníku zaujímavý vzhľad a lesklé prevedenie, ktoré je príjemné na dotyk. 80 listov bezdrevného papiera (90 g/m2).
Kód: 307-10445
MJ: Ks

€ 12,15
€ 14,58 s DPH

Počet: ks

Zápisník Leitz Complete A4 štvorčekový červený

Prémiový zápisník v preslávenej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Atraktívny kožený vzhľad (syntetická koža) je príjemný na dotyk. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. Dokonale doplňuje ostatné výrobky z radu Leitz Complete.Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok.Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane pre označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Kvalitný papier 96 g/m2 s FSC certifikáciou, 80 listov. Produkt radu Complete s FSC certifikáciou
Kód: 307-10144
MJ: Ks

€ 24,50
€ 29,40 s DPH

Počet: ks

Zápisník Leitz Complete A4 linajkový červený

Prémiový zápisník v preslávenej kvalite značky Leitz. Moderný dizajn pre každodenné zhotovovanie poznámok. Atraktívny kožený vzhľad (syntetická koža) je príjemný na dotyk. Inovatívne prvky zaistia optimálnu organizáciu vašich poznámok. Dokonale doplňuje ostatné výrobky z radu Leitz Complete.Uzatváranie na gumičku dodáva zápisníku atraktívny vzhľad a drží ho pevne zatvorený. Vďaka úchytu na pero budete mať písacie potreby vždy poruke. Obsahuje 2 textilné záložky pre rýchle nájdenie dôležitých stránok. Posledných 8 strán perforovaných pre jednoduché oddelenie samostatných kartičiek na poznámky. Samolepiace záložky na zadnej strane pre označenie dôležitého obsahu. Vnútorný obal na prednej a zadnej strane zápisníka na uloženie voľných papierov a ďalších drobností. Kvalitný papier 96 g/m2 s FSC certifikáciou, 80 listov. Produkt radu Complete s FSC certifikáciou.
Kód: 307-10254
MJ: Ks

€ 27,25
€ 32,70 s DPH

Počet: ks