Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Kryt Leitz Complete WOW na iPhone 5 oranžový

Kryt Leitz Complete WOW na iPhone 5 oranžový
Dajte svojmu telefónu farbu a skombinujte ho s ostatnými kancelárskymi výrobkami z radu Leitz WOW. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Vysoko lesklý biely ABS plast vnútri pre bezpečné uchytenie. Dostupné v 4 metalických WOW farbách

Kód tovaru: 602-10800 (ES637244)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 24,50
€ 29,40 s DPH
Počet: ks
Kryt so stojanom Leitz Complete na iPhone 5 čierny

Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojan na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 602-10608
MJ: Ks

€ 35,00
€ 42,00 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Classic pro iPad čierny

Ochráňte svoj iPad Mini vďaka puzdru v imitácii kože so zabudovaným stojanom na postavenie v 3 rôznych polohách, na výšku aj šírku. Vlastnosti: Postavenie tabletu na výšku aj šírku (uhly na písanie aj čítanie). Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Štýlová a kompletná ochrana pre váš iPad Mini. Štýlový dizajn, syntetická koža na vonkajšej strane, hebký zamat vnútri.
Kód: 702-10237
MJ: Ks

€ 44,00
€ 52,80 s DPH

Počet: ks

Stylus Leitz Complete 4 v 1 čierny

1 stylus, 4 funkcie. Stylus pre dotykové obrazovky slúži aj ako guľôčkové pero, laserové ukazovadlo a vreckové LED svietidlo. Skompletizujte si svoje mobilné zariadenia! Vlastnosti: Mäkký silikónový hrot ako ochrana pred poškriabaním. Zabudované laserové ukazovadlo na prezentácie. Integrované vreckové LED svietidlo. Vrátane 3 batérií typu LR41. Umožňuje presné ovládanie dotykom. Chráni tablet či inteligentný telefón pred nečistotami a odtlačkami prstov. Vysokokvalitné pero (plniteľné).
Kód: 602-10060
MJ: Ks

€ 31,25
€ 37,50 s DPH

Počet: ks

Kryt so stojanom pre Samsung S4 mini biely

Dodajte svojmu telefónu ležérny štýl a zároveň ho ochráňte. Kryt zadnej strany obsahuje vstavaný stojan s ideálnou polohou na čítanie obrazovky. Skompletizujte si svoj Samsung Galaxy S4 mini! Vlastnosti: úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Osobitý dizajn Leitz vo vysokolesklej bielej alebo matnej čiernej s výraznými zelenými elementmi. Integrovaný stojan s ideálnou polohou na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Ochrana zadnej strany prístroja Samsung Galaxy S4 mini pred poškriabaním, prachom a nečistotou.
Kód: 602-10077
MJ: Ks

€ 17,25
€ 20,70 s DPH

Počet: ks

Mäkké púzdro so stojančekom Leitz Complete pre iPad 2/Nový iPad čierne

Celková ochrana zadnej a prednej strany iPadu. Otvorené a zložené umožňuje nastaviť najideálnejšiu polohu na písanie či čítanie. Skompletujte si svoj iPad! Mäkký kryt chrániaci celý iPad pred poškrabaním, prachom a nečistotou Možnosť nastavenia do 2 ergonomických polôh: pre písanie (15°) alebo pre čítanie (62°) Mäkký materiál výnimočný na pohľad i na dotyk Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 602-10679
MJ: Ks

€ 66,25
€ 79,50 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Complete Smart Grip pre Samsung čierny

Ochráňte si svoj Samsung S5 puzdrom z materiálu Smart Grip so zabudovaným stojančekom. Vlastnosti: Protišmykový materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Zachovaný úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom. Kompletná ochrana pre váš Samsung S5.
Kód: 602-10562
MJ: Ks

€ 20,25
€ 24,30 s DPH

Počet: ks

Dotykové pero, kapacitné, pre iPad a tablet

Kapacitné dotykové pero. Hliníkové telo a klip pre prenášanie v púzdre alebo v kapse tabletu. Mäkká gumová špička pre presné ovládanie zariadení. Pracuje so všetkými zariadeniami s kapacitným dotykovým displejom. Neškriabe povrch displeja a nezanecháva na ňom žiadne stopy. Materiál (špička): silikónová guma. Materiál (telo): hliník. Priemer špičky : 7mm. Rozmery: 106x7mm. Farba strieborná. Čistá hmotnosť 5g.
Kód: 602-10759
MJ: Ks

€ 3,06
€ 3,67 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Smart Grip pre iPad Air Svetlozelené

Ochráňte si svoj iPad Air puzdrom z protišmykového materiálu Smart Grip. So zabudovaným stojančekom, ktorý drží tablet v troch rôznych polohách. Vlastnosti: Pogumovaný materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Drží tablet na šírku v troch rôznych polohách. Kompletná ochrana pre váš iPad Air . Zachovaný úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom.
Kód: 702-10447
MJ: Ks

€ 36,25
€ 43,50 s DPH

Počet: ks