Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Kryt so stojančekom Leitz Complete pre iPhone 4/4S biely

Kryt so stojančekom Leitz Complete pre iPhone 4/4S biely
Osobitný design Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými elementami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškrabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojanček vytvára ideálnu polohu na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný

Kód tovaru: 602-10529 (ES625701)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 33,75
€ 40,50 s DPH
Počet: ks
Pevné púzdro Leitz Complete Smart Grip pre iPad Air Svetlozelené

Ochráňte si svoj iPad Air puzdrom z protišmykového materiálu Smart Grip. So zabudovaným stojančekom, ktorý drží tablet v troch rôznych polohách. Vlastnosti: Pogumovaný materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Drží tablet na šírku v troch rôznych polohách. Kompletná ochrana pre váš iPad Air . Zachovaný úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom.
Kód: 702-10447
MJ: Ks

€ 36,25
€ 43,50 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Complete Smart Grip pre iPhone čierny

Ochráňte svoj iPhone krytom z protišmykového materiálu Smart Grip. Vlastnosti: Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Protišmykový materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie. Puzdro je pružné a ohybné bez rizika zlomenia.
Kód: 602-10792
MJ: Ks

€ 20,25
€ 24,30 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Smart Grip s klávesnicou pre iPad 2 čierny

Ochráňte svoj iPad puzdrom z protišmykového materiálu Smart Grip. Súčasťou aj vyberateľná klávesnica pre pohodlné písanie ako na laptope. Vlastnosti: Elegantná a úplná ochrana pre váš iPad vďaka rozkladaciemu puzdru uzatvárateľnému na magnety. Vyberateľná klávesnica s reálnou hmatovou odozvou na písanie ako na laptope. Postavenie tabletu na šírku. Bezdrôtové pripojenie klávesnice k iPadu cez bluetooth technológiu. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Protišmykový materiál Smart Grip pre spoľahlivé uchopenie.
Kód: 702-10013
MJ: Ks

€ 115,00
€ 138,00 s DPH

Počet: ks

Kryt so stojanom pre Samsung S4 mini biely

Dodajte svojmu telefónu ležérny štýl a zároveň ho ochráňte. Kryt zadnej strany obsahuje vstavaný stojan s ideálnou polohou na čítanie obrazovky. Skompletizujte si svoj Samsung Galaxy S4 mini! Vlastnosti: úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Osobitý dizajn Leitz vo vysokolesklej bielej alebo matnej čiernej s výraznými zelenými elementmi. Integrovaný stojan s ideálnou polohou na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Ochrana zadnej strany prístroja Samsung Galaxy S4 mini pred poškriabaním, prachom a nečistotou.
Kód: 602-10077
MJ: Ks

€ 17,25
€ 20,70 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Classic pro iPad čierny

Ochráňte svoj iPad Mini vďaka puzdru v imitácii kože so zabudovaným stojanom na postavenie v 3 rôznych polohách, na výšku aj šírku. Vlastnosti: Postavenie tabletu na výšku aj šírku (uhly na písanie aj čítanie). Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Štýlová a kompletná ochrana pre váš iPad Mini. Štýlový dizajn, syntetická koža na vonkajšej strane, hebký zamat vnútri.
Kód: 702-10237
MJ: Ks

€ 44,00
€ 52,80 s DPH

Počet: ks

Kryt so stojanom Leitz Complete na iPhone 5 čierny

Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Integrovaný stojan na čítanie (62°). Konce stojančeka pogumované pre stabilné státie. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný
Kód: 602-10608
MJ: Ks

€ 35,00
€ 42,00 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Complete WOW pre iPhone 4/4S ružový

Dodajte svojmu telefónu farbu a skombinujte ho s ostatnými kancelárskymi výrobkami z radu Leitz WOW. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškrabaním, prachom a nečistotou. Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Jemný zamat na vnútornej strane púzdra. Dostupné v 4 metalických WOW farbách
Kód: 602-10578
MJ: Ks

€ 23,63
€ 28,36 s DPH

Počet: ks

Otočný stojanček Leitz Complete WOW pre iPad/tablet PC metalická modrá

Perfektný doplnok pre váš tablet na prezentácie a videohovory, na zdieľanie informácií tvárou v tvár. Skompletizujte si svoj tablet! Vlastnosti : Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku. Základňa otočná o 360° pre perfektné zdieľanie informácií s okolím. Použiteľný aj ako stojan na pohodlné sledovanie obrazovky alebo čítanie (62°). Ergonomický stojan na tablet s ideálnym uhlom na písanie (15°). Metalický farebný efekt WOW. Kompaktné rozmery. Odkladná plocha aj na telefón, kľúče, mince či iné drobné predmety. Gumové prvky zaisťujú protišmykové vlastnosti.
Kód: 702-10473
MJ: Ks

€ 22,88
€ 27,46 s DPH

Počet: ks