Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Kancelárske potreby»Zakladanie a archivácia»Archivácia

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Stojan office na pendaflex

Stojan office na pendaflex
Kód tovaru: 603-12345 (1004128)
Merná jednotka: Ks
na dotaz
Počet: ks
Archívny box 100mm Esselte žltá/biela

Archivačné krabice vo farebnom vyhotovení slúžia na ukladanie dokumentov do formátu A4. Rozmery: 35,5x25x100 mm
Kód: 603-10161
MJ: Ks

€ 1,85
€ 2,22 s DPH

Počet: ks

Archivačná krabica Esselte Speedbox 80 mm

Archivačný systém škatúľ Speedbox šetrí čas a energiu pri skladaní. Zloženie trvá pár sekúnd, jedným pohybom, bez potreby manuálu.Pre dokumenty formátu A4, dosky na spisy A4. Ideálna veľkosť pre archiváciu v policiach, určené pre vertikálnu a horizontálnu archiváciu.Rozmery (ŠxVxH mm): 80 x 250 x 350
Kód: 603-11118
MJ: Ks

€ 1,56
€ 1,87 s DPH

Počet: ks

Organizačný box Click-N-Store malý tyrkys

Štýlový skladací box s vekom a s rámčekom na štítok vo veľkosti S v žiarivých WOW farbách. Vlastnosti: Môžete rozdeliť škatuľu na 2 alebo 3 časti a zabrániť tak miešaniu káblov alebo fotiek. Na prvý pohľad vidíte, čo sa vojde dovnútra! Výška škatule bola navrhnutá tak, aby vám poskytla dostatok priestoru na uloženie príslušenstva a zároveň zabránila skladaniu vecí na seba. Inteligentná skladacia konštrukcia: rýchle a jednoduché zloženie bez nutnosti použitia skrutiek a možnosť opätovného rozloženia na úsporu miesta, keď škatuľu práve nepotrebujete. Štýlová skladacia škatuľa s vekom a s rámčekom na štítok. Na usporiadanie nabíjačiek, káblov a ďalšieho vybavenia kancelárie. Veľkosť S. Moderný vzhľad a farby na skrášlenie vašej kancelárie alebo domova. Rámček na štítok pre jednoduché označenie obsahu. Lesklé vyhotovenie vytvára prvotriedny vzhľad škatule a umožňuje dlhodobé používanie a jednoduché utieranie prachu. Na vylepšenie usporiadania obsahu škatule použite priložený vnútorný systém priehradiek.
Kód: 603-11769
MJ: Ks

€ 14,94
€ 17,93 s DPH

Počet: ks

Univerzálny box Click-N-Store A4 stredný zelený

Štýlová skladacia škatuľa s vekom a s rámčekom na štítok. Na dokumenty formátu A4 v žiarivých WOW farbách. Vlastnosti: Štýlová univerzálna stredná archivačná škatuľa (na formát A4). Laminovaný povrch pre lepšiu a trvalejšiu ochranu. Jednoduché zloženie a vysoká stabilita vďaka vylepšenej konštrukcii škatule. Dodajte svojmu pracovnému miestu alebo domácnosti farbu a skombinujte škatuľu s ostatnými kancelárskymi výrobkami z radu Leitz WOW. Kapacita: 9 kg/obsah 16,7 l. Rámček na štítok pre jednoduché popisovanie. Pevné kovové úchyty pre jednoduchý prenos.
Kód: 603-11344
MJ: Ks

€ 17,94
€ 21,53 s DPH

Počet: ks

Organizačný box Click-N-Store stredný zelený

Štýlový skladací box s vekom a s rámčekom na štítok vo veľkosti M v žiarivých WOW farbách. Vlastnosti: Môžete rozdeliť škatuľu na 2 alebo 3 časti a zabrániť tak miešaniu káblov alebo fotiek. Na prvý pohľad vidíte, čo sa vojde dovnútra! Výška škatule bola navrhnutá tak, aby vám poskytla dostatok priestoru na uloženie príslušenstva a zároveň zabránila skladaniu vecí na seba. Inteligentná skladacia konštrukcia: rýchle a jednoduché zloženie bez nutnosti použitia skrutiek a možnosť opätovného rozloženia na úsporu miesta, keď škatuľu práve nepotrebujete. Na vylepšenie usporiadania obsahu škatule použite priložený vnútorný systém priehradiek . Moderný vzhľad a farby na skrášlenie vašej kancelárie alebo domova. Rámček na štítok pre jednoduché označenie obsahu. Lesklé vyhotovenie vytvára prvotriedny vzhľad škatule a umožňuje dlhodobé používanie a jednoduché utieranie prachu. Štýlová skladacia škatuľa s vekom a s rámčekom na štítok. Na usporiadanie nabíjačiek, káblov a ďalšieho vybavenia kancelárie. Veľkosť M.
Kód: 603-10903
MJ: Ks

€ 17,68
€ 21,22 s DPH

Počet: ks

Univerzálny box Click-N-Store A3 veľký ružový

Štýlová skladacia škatuľa s vekom a s rámčekom na štítok. Na dokumenty formátu A3 v žiarivých WOW farbách. Vlastnosti: Rámček na štítok pre jednoduché popisovanie. Laminovaný povrch pre lepšiu a trvalejšiu ochranu. Robustné kovové úchyty pre jednoduché prenášanie. Dodajte svojmu pracovnému miestu alebo domácnosti farbu a skombinujte škatuľu s ostatnými kancelárskymi výrobkami z radu Leitz WOW. Kapacita: 18 kg/obsah 29,6 l. Jednoduché zloženie a vysoká stabilita vďaka vylepšenej konštrukcii škatule. Štýlová univerzálna veľká archivačná škatuľa (na formát A3).
Kód: 603-11331
MJ: Ks

€ 23,30
€ 27,96 s DPH

Počet: ks

Archívna škatuľa II/330

Pre náročnú dlhodobú archiváciu. Materiálom je hladká archívna lepenka 1300 gr/m2, ktorá spĺňa požiadavky medzinárodných noriem pre dlhodobú archiváciu dokumentov. Jediný obal na slovenskom trhu na odovzdanie dokumentov so znakom "A" do Štátneho Archívu. Dodávané v rozloženom stave.
Kód: 603-10777
MJ: Ks

€ 2,88
€ 3,46 s DPH

Počet: ks

Archívny klip/100ks

Dvojdielny klip z plastu na jednoduché a rýchle zviazanie papierov zo zakladačov. Balenie 100 ks.
Kód: 603-10429
MJ: Balík

€ 25,86
€ 31,03 s DPH

Počet: ks