Nákupný košík

Položiek: 0

Suma: € 0,00 bez DPH

Technika»PC Príslušenstvo»Príslušenstvo k telefónom a tabletom

Zobraziť:

Zoradiť:

Počet:

Nabíjačka Leitz Complete 3 v 1 pre iPhone 5/5S čierna

Nabíjačka Leitz Complete 3 v 1 pre iPhone 5/5S čierna
S nabíjačkou 3 v 1 na iPhone 5/5S, iPod Touch, iPod Nano. Už nikdy nebudete mať vybitú batériu. Externá nabíjačka batérií, stolná dokovacia stanica a bezdrôtová nabíjačka. Skompletizujte si svoj iPhone! VlastnostiRýchle nabíjanie vďaka funkcii priameho pripojenia do zásuvky. MFI certifikácia. Pripojenie pomocou konektora Lightning. Certifikované značkou Apple . Kompaktný, prenosný a ergonomický dizajn. Dokovacia stanica s vlastnou batériou. Okamžitý zdroj energie na cestách. Vrátane USB kábla (40 cm).

Kód tovaru: 702-10286 (ES636395)
Merná jednotka: Ks
Značka: LEITZ
€ 70,00
€ 84,00 s DPH
Počet: ks
Profesionálny Bluetooth stereo reproduktor Leitz Complete biely

Počúvajte kryštalicky čistý zvuk cez Bluetooth stereofónny reproduktor z akéhokoľvek zariadenia podporujúceho Bluetooth technológiu. Vlastnosti: Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii umožňuje jednoduché spárovanie s ostatnými zariadeniami podporujúcimi Bluetooth. Krištáľovo čistý zvuk z plnohodnotných stereofónnych reproduktorov, Down Firing subwoofer a pasívny žiarič eliminujú vnútorné vibrácie reproduktora, ktorý vďaka tomu podáva čisté a výrazné basy. Ovládanie hlasitosti na vrchnej strane. Napájané sieťovým adaptérom. Nastaviteľné basy a výšky na zadnej strane. Štýlové stolné vyhotovenie s lesklou povrchovou úpravou.
Kód: 602-10543
MJ: Ks

€ 208,75
€ 250,50 s DPH

Počet: ks

Puzdro na tablet luxusné SAMSUNG GALAXY TAB S2 9,7 - biele

Luxusný obal na tablet Samsung galaxy tab S2 9,7 "SM T813, SM T815, SM T819 je vyrobený z kože a tvrdeného plastu, do ktorého sa tablet zacvakne. Tablet v obale drží veľmi dobre a dá sa použiť aj ako stojan.
Kód: 702-10940
MJ: Ks

€ 31,50
€ 37,80 s DPH

Počet: ks

Priehľadný tenký kryt Leitz Complete pre iPad 2/Nový iPad

Takmer neviditeľná ochrana zadnej strany Vášho iPadu. Skompletujte si svoj iPad! Ochrana zadnej strany iPadu pred poškrabaním, prachom a nečistotou Priehľadný, takmer neviditeľný kryt nezakrýva originálny design iPadu Úplný prístup ku všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný Kompatibilný s originálnym vrchným krytom iPad Smart Cover
Kód: 602-10237
MJ: Ks

€ 26,25
€ 31,50 s DPH

Počet: ks

Pevné púzdro Leitz Complete Classic Pro s klávesnicou pre Nový iPad/iPad 2 čiern

Ochráňte svoj Nový iPad/iPad 2 vďaka puzdru v imitácii kože a s vyberateľnou klávesnicou pre pohodlné písanie ako na laptope. Vlastnosti: Štýlový dizajn, syntetická koža na vonkajšej aj vnútornej strane. Elegantná a úplná ochrana pre váš iPad vďaka rozkladaciemu puzdru uzatvárateľnému na magnety. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Vyberateľná klávesnica s reálnou hmatovou odozvou na písanie ako na laptope. Bezdrôtové pripojenie klávesnice k iPadu cez Bluetooth technológiu. Postavenie tabletu na šírku.
Kód: 702-10710
MJ: Ks

€ 112,38
€ 134,86 s DPH

Počet: ks

Kryt Leitz Retro Chic pre iPhone 5 Fialová/Žltá

Ochranný kryt na iPhone v retro dizajne je možné skombinovať s ďalšími kancelárskymi výrobkami z radu Leitz Retro Chic. Ochrana zadnej strany iPhonu pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Úplný prístup k všetkým senzorom, pripojeniam a ovládacím prvkom zachovaný. Trendy retro potlač z vonkajšej strany, vnútri kontrastné farby
Kód: 602-10684
MJ: Ks

€ 24,75
€ 29,70 s DPH

Počet: ks

Multifunkčná nabíjačka Leitz Complete pre mobilné zariadenie čierna

Unikátna multifunkčná nabíjačka pre mobilné zariadenia, ktorá slúži zároveň ako stojan. Možnosť používania prístrojov aj počas nabíjania. Skompletujte si svoje mobilné zariadenia! Nabíja až 4 mobilné zariadenia naraz prostredníctvom USB pripojenia Je možné nabiť iPhone, iPod, iPad či iný PC tablet Poskytuje ideálny uhol pre písanie alebo čítanie na obrazovke Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku Dodávané s 3 extra krátkymi káblami: certifikovaný kábel pre Apple iPad, kábel Micro USB a Mini USB Vodiace cievky vo vnútri pre zabránenie neporiadku v kábloch 3 roky záruka
Kód: 702-10220
MJ: Ks

€ 108,23
€ 129,88 s DPH

Počet: ks

Multifunkčný kryt so stojanom 180° Leitz Complete pre iPad Air biely

Prepracovaný kryt pre iPad Air pre pevnú ochranu jeho zadnej časti, s možnosťou pripojenia vymeniteľných predných krytov na ochranu celého tabletu aj vášho súkromia. Navyše so všestranným stojančekom otočným o 180°, ktorý umožňuje nastavenie tabletu na výšku aj šírku, vždy v ideálnych uhloch na čítanie aj písanie. Pevný kryt s vnútornou zamatovou vrstvou chráni zadnú stranu iPadu Air pred poškriabaním, prachom a nečistotou. Plne funkčný aj s Apple Smart Cover. Otočný stojanček o 180° pre postavenie tabletu na šírku aj na výšku, v optimálnych uhloch na sledovanie obrazovky aj písanie, Osobitý dizajn Leitz v bielom vysokom lesku alebo matnej čiernej s výraznými zelenými prvkami, Jednoduchý prístup k ovládacím prvkom a konektorom. Je možné kombinovať s Pevnou prednou doskou Leitz Complete (6501) alebo Privátnym horizontálnom filtrom (6502) .
Kód: 702-10376
MJ: Ks

€ 30,25
€ 36,30 s DPH

Počet: ks

Otočný stojanček Leitz Complete WOW pre iPad/tablet PC metalická modrá

Perfektný doplnok pre váš tablet na prezentácie a videohovory, na zdieľanie informácií tvárou v tvár. Skompletizujte si svoj tablet! Vlastnosti : Možnosť postavenia tabletu na výšku aj šírku. Základňa otočná o 360° pre perfektné zdieľanie informácií s okolím. Použiteľný aj ako stojan na pohodlné sledovanie obrazovky alebo čítanie (62°). Ergonomický stojan na tablet s ideálnym uhlom na písanie (15°). Metalický farebný efekt WOW. Kompaktné rozmery. Odkladná plocha aj na telefón, kľúče, mince či iné drobné predmety. Gumové prvky zaisťujú protišmykové vlastnosti.
Kód: 702-10473
MJ: Ks

€ 22,88
€ 27,46 s DPH

Počet: ks